VINYLRULETT med Daniel Gude

Daniel Gude byr på en vaskekte VINYLRULETT fra kjellern på Jæger Oslo. Her er det minst 20 meter vinylbunke å velge fra, alt sammen klubbmusikk av ypperste klasse!!

Dersom du setter pris på DUGNAD og vil støtte klubbartistene i Oslo gjennom koronakrisen, kjøp gjerne en digital “inngangsbillett” til sendingen her: http://fnd.uz/Kulturdugnad

BIO:

Daniel Gude har vært en av de mest sentrale skikkelsene i Oslos klubbmiljø i over 20 år. Han står bak velkjente klubbkonsepter som Boogienetter, Retro og Kids Love Bass; og under navnet DJ Nuhhh har han jevnlig pusha kvalitetsmusikk i et bredt spekter av sjangre.

Da Gude ble DJ for hiphop-pionerene Equicez tidlig på 2000-tallet, hadde han allerede vært klubbkid på HeadOn og Jazid i mange år, produsert beats med blant andre Don Martin, hatt et ukentlig hiphop-show på radio, vært å finne bak disken på Voices of Wonder, drevet Flipside Records, og startet produksjonsselskapet Kids Love Wax.

Siden har han primært fokusert på det han kan aller best – å være DJ. Versatil som få, men det er en rød tråd av groovy rytmebasert musikk i settene hans. Gude er en av få Oslo-dj´s som behersker flerfoldige sjangere innen klubbmusikk, men med hovedfokus på soul, disco, boogie, garage, house og techno..