Coltsfoot

Dette er siste helgen for vår kampanje DUGNAD, der støtten går demokratisk og uavkortet til de elektroniske artister i Oslo som trenger det mest. Hjelp oss med å nå målet vårt, ved å støtte med en digital inngangsbillett til kveldens sending her: http://fnd.uz/Kulturdugnad

Coltsfoot, Nicolai Gulliksen, har vært en viktig del av blant annet Sunkissed og Jæger i mange mange år. Hans formidable egenskap til å formidle kjenner alle som har truffet herr Gulliksen til, og dette reflekteres så definitivt gjennom hans virke som DJ. Med en genuine interesse for klubbhistorie og ryddig estetikk, er han fast hedersgjest på Frankfurtklubben Robert Johnson, og æresmedlem i fanklubben til både Berlin-labelet Innervisions og den tyske designeren Dieter Rams. Inspirasjonen er så absolutt på plass, og det er også hans teft for en god klubbopplevelse.